Direct contact met ons? Bel 070-3914664

Wie wij zijn

begonnen uit passie

Wij zijn in 1962 op de Oliënberg in de binnenstad van Den Haag begonnen als loodgietersbedrijf. Onze oprichter, de heer L. van der Wiel, begon het bedrijf als eenmanszaak maar het groeide al snel uit naar meer. Zo werd er verhuisd naar onder andere de Elandstraat, van Beverningkstraat en Columbusstraat en hebben we ons inmiddels al lange tijd gevestigd op de Laan van Vredestein. 

 

Wat begon als een loodgietersbedrijf ging zich ook richten op elektrawerken en veranderde langzaam in een totaalonderhoudsbedrijf. De komst van een enthousiaste ploeg tegelzetters maakte het bedrijf wat het tot op de dag van vandaag is: een allround installatietechniek bedrijf dat de fijne kneepjes van het vak kent. 

Zonnepanelen of een warmtepomp? Wij helpen u graag verder met uw energietransitie project.

Voor de zakelijke en particuliere klant

Wij zijn werkzaam op zowel de particuliere als de professionele markt. Zo werken wij voor gemeenten, zorginstellingen, aannemers, projectbureaus, investeerders en VVE beheerders. Van dagelijks onderhoud, herstel en reparatie van vastgoed tot grootschalige renovaties en zelfs nieuwbouw woningen. Wij kunnen u bij elk project helpen en springen in op de wensen van onze klanten.

Onze maatschappelijk betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen. Daarom zijn wij al jaren verbonden aan Florence, de zorgprofessional voor ouderenzorg in de regio Haaglanden. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de Vrienden van het Rode Kruis. 

Laan van Vredestein 168

2552 DZ Den Haag

070 391 46 64

info@lvanderwielbv.nl