Direct contact met ons? Bel 070-3914664

Wij staan voor u klaar

Wij zijn er voor iedereen. Heeft u hulp nodig bij onderhoud, een vraag over een renovatie of wilt u uw nieuwe droomhuis bouwen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Met alle drie onze eigen expertise en affiniteit, zorgen wij er samen voor dat we elke vraag met de juiste zorg kunnen behandelen. Wij staan klaar voor al uw vragen en zijn gedreven om altijd met een passende oplossing te komen. 

Ralph Schmidt

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in met name tegelwerken en afbouw staat Ralph voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uw vraag. Zijn flexibiliteit en oplossingsgerichtheid helpen u om tot een passend plan te komen. 

Claudio van der Wiel

Na zelf jaren als installateur binnen het bedrijf te hebben gewerkt, is Claudio ervaringsdeskundige. Als u hulp nodig heeft met een woningaanpassing voor ouderen of door een medische indicatie bent u bij Claudio aan het goede adres. 

Erik van Tilburg

Een complete renovatie of allround loodgieter werk? Erik kan u gemakkelijk verder helpen. Door jarenlange ervaring en veel technische kennis weet hij u altijd te voorzien van gerichte informatie.

Laan van Vredestein 168

2552 DZ Den Haag

070 391 46 64

info@lvanderwielbv.nl